Seurassa tapahtuu...

2.8.2017Uudet nettisivut avattuLue lisää »23.4.2017Ystävälleni -Nuorisoseura Rajan Nuorten kevätkonserttiLue lisää »2.4.2017Rajan Nuorten ryhmät menestyivät TanssimyllyssäLue lisää »8.2.2017Seuran kevätkokous perjantaina 10.2.Lue lisää »

Satunnainen kuva

img_3715_kuva_mikkokauppinen_fileminimizer
Share |

FolkJam®

FolkJam® on uusi, suomalainen tanssiliikuntamuoto, jonka parissa pääset kokemaan tanssin yhteisöllisyyttä ja iloa. Kotimaiseen tanssiin pohjautuva liikuntamuoto on tarkoitettu kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. FolkJamissa ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat pitävät huolen liikunnan riemusta sekä hyvästä meiningistä. FolkJam on taatusti erilainen ja monia uusia piirteitä yhdistävä tanssimuoto ryhmäliikunnan monenkirjavassa lajikentässä.

FolkJamissa korostuu liikkeen sisäisen kokemisen merkitys ulkoisen muodon tai ylikorostetun näyttävyyden sijaan. Jokainen jammaaja saa tuntea olonsa kotoisaksi omassa kehossaan, näin ollen laji voi tavoittaa myös liikuntarajoitteisia tai erityisryhmiä.

Suomalaisuus on FolkJamin ylpeydenaihe. Liikemateriaali hyödyntää suomalaista tanssiperinnettä monipuolisesti, tämä mahdollistaa myös kokonaisvaltaisen tanssillisen ja liikunnallisen kehittymisen. Tunnit sisältävät sekä nopeaa ja mukaansatempaavaa menoa että rauhallista tunnelmointia.

Jokainen osallistuja liikkuu omista lähtökohdistaan itseään haastaen. Tunnit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin tanssijalle, sillä treenin tehoa voi säädellä itse. FolkJamin parissa aerobinen kunto kohoaa kohisten, keho kiinteytyy ja mieli virkistyy.

Tule mukaan yksin tai kaveriporukalla, paria ei tarvita!

Lähde: www.folkjam.fi

2016-2017

Tirikan päiväkodilla jammaillaan maanantaisin klo 19:30 - 20:30
7 euroa / kerta (seuran jäsenet: 5 euroa / kerta)
10 kerran sarjakortti (voimassa kevääseen 2016) maksaa 50 euroa

Uudelle kokeilijalle ensimmäisellä kerralla kertamaksu on vapaaehtoinen.

 

FolkJammaajan ohjeistus

 

fj.png

FolkJam®-TUNNEILLA


  • kunto kasvaa ja lihasvoima lisääntyy
  • saat voimaa yhteisöllisyydestä
  • väsymys vähenee ja mieliala kohoaa
  • tanssilajit ja askelikot tulevat tutuiksi
  • suomalaisuus näkyy ja kuuluu

 

KUKA VOI HARRASTAA FolkJamia®?

FolkJam® sopii kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta. Aikaisempaa tanssi- tai liikuntataustaa ei tarvitse olla, sillä tunneille tullessasi sinun tarvitsee osata vain kävellä. Tunneilla riittää haastetta myös kokeneemmille tanssijoille, sillä treenin tehoa voi säädellä itse askelien tullessa tutuiksi. Mukaan voit tulla yksin tai kaveriporukalla, paria et tarvitse!

 

VARUSTEET

Pukeudu tunneille vaatteisiin, joissa sinun on mukava ja helppo liikkua. Salin reunalle on hyvä varata mukaan myös juomapullo ja pieni hikipyyhe, sillä hikoilla saa niin paljon kuin haluaa! Jalkineiksi sopivat erilaiset tanssi- ja sisäliikuntakengät supikkaista lenkkareihin, kunhan niissä on tarpeeksi pitoa vauhdikkaaseenkin menoon.

VAKUUTUS
Ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen varmistat turvasi kaikissa aktiviteeteissasi, kuten FolkJam®-tunneilla.

YLEISIÄ VINKKEJÄ

  • Saapumalla tunneille ajoissa sekä sulkemalla matkapuhelimen tunnin ajaksi, osoitat kunnioitusta sekä emäntää tai isäntää että muita jammaajia kohtaan.
  • Jos loukkaat itsesi tunnin aikana tai tulet huonovointiseksi, kerro tästä emännälle tai isännälle, joka antaa sinulle toimintaohjeet.
  • Muistathan, että välipalat ja purukumin syönti eivät kuulu tanssitunneille.
  • Valmistaudu pitämään yhdessä hauskaa ja jakamaan hyvä olo toisillekin!

Kaikki ilolla FolkJammailemaan!